Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

156 ημέρες μετά - Ο Χρήστος πήγε σπίτι του!!!

156 ημέρες μετά

Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα!

Για πρώτη φορά μετά από 156 ημέρες νοσηλείας ο Χρήστος βρίσκεται στην αγκαλιά της μαμάς του, Άννας, και στη θαλπωρή του σπιτιού τους.

156 ολόκληρες μέρες γεμάτες φόβους, αγωνίες, κλάματα, τύψεις και ανησυχίες πέρασαν και το αυτονόητο για όλους τους άλλους έγινε.
Ο Χρήστος είναι στην αγκαλιά της μαμάς του και η μαμά Άννα έχει τον Χρήστο της αγκαλιά!

Διάβαζα τα μηνύματα της Άννας και ένιωθα την αγωνία της.
Ξέρω γιατί το έζησα. Η διαδρομή από το νοσοκομείο στο σπίτι ήταν μεγάλη. Το αυτοκίνητο δεν έτρεχε τόσο γρήγορα, όσο ήθελε εκείνη. Όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο. "Μην χρειαστεί να γυρίσουμε πίσω."
Ξέρω πως στο δρόμο για την επιστροφή δεν κοιτούσε από το παράθυρο. Κοιτούσε μόνο εκείνον, με την καρδιά να χτυπά πάντα πολύ γρήγορα. Η σκέψη ίδια: "Είναι όνειρο; Είναι πια δικό μας;"

Όσοι γονείς έχουμε καρδιοχτυπήσει έξω από κάποια Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας είχαμε νιώσει τους ίδιους φόβους, τις ίδιες ανησυχίες αλλά τα δικά της συναισθήματα δεν είναι γενικά. Είναι για το Χρήστο της.

Η προωρότητα συνεχίζεται. Η μεγαλύτερη όμως Μάχη δόθηκε και ο Νικητής Χρήστος είναι στην αγκαλιά των γονιών του!!!

Από μαμά- tosodoulikou προς μαμά- tosodulikou με Αγάπη.

Ένα μήνυμα για την Άννα.

Άννα,
Κοίτα το Χρήστο. Είναι ένα Θαύμα της Ζωής. Είναι το δικό σου Θαύμα. Θα σου θυμίζει κάθε μέρα από εδώ και πέρα πόσα πράγματα αξίζουν και πόσα όχι. Κάθε φορά που ίσως κλονιστεί η δύναμη που τόσο καιρό έχεις δείξει, κοίτα εκείνον. Είναι ο λόγος που τόσο καιρό παλεύεται πλάι πλάι. Είναι η αγάπη σας που νικά τα πάντα και με αυτήν να συνεχίσετε...
Σας φιλώ!
Μερσίνη

Σήμερα έχουμε γιορτή! Λάβε και εσύ μέρος στη χαρά!

Αν θες άφησε στα σχόλια και εσύ το δικό σου μήνυμα για την Άννα. 


2 σχόλια:

  1. Ο Χρήστος είναι ένας ήρωας που διδαχτηκε από τη ζωή και δίδαξε και εσας τους γονείς του.Αξιος μαχητης που βγήκε νικητής!Κέρδισε τη ζωή!Μπορείτε να τον αγκαλιασετε,να τον φιλησετε,να ζήσετε μαζί του!!!ΖΗΣΤΕ ρουφιξτε κάθε στιγμή!Είναι μαγεία!!ΕΊΝΑΙ ΘΑΎΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άννα ο Χρήστος ειναι τυχερός που σε εχει δίπλα του! Εισαι το στήριγμα του και αυτος το φως που θα φωτίζει τη ζωή σου!! Του εύχομαι ολόψυχα Καλη ζωή με πολλή αγάπη τεράστιες ατέλειωτες αγκαλιές και να σχίζει απο υγεία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ημερολόγιο 2017