Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Με τα Clinofar πας παντού!

Πρώτη φορά φέτος που o γιος μου μετράει αντίστροφα τις μέρες μέχρι να τον βρει το τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς. Αυτό το συνήθειο το απέκτησε πολύ πρόσφατα, λίγο πριν το Πάσχα για την ακρίβεια, μόνο που εξαιτίας κάποιων «εμποδίων» το μέτρημα των ημερών και η τελική αναχώρηση παρατάθηκαν για λίγο.

Το αποτέλεσμα όμως ήταν αυτό που θέλαμε! Πρώτο Πάσχα στο χωριό της γιαγιάς, έθιμα, αγαπημένοι συγγενείς και φίλοι και πολλές - πολλές βόλτες.

Αυτή την εποχή ο Αργολικός κάμπος πλημμυρίζει από το άρωμα των ανθισμένων πορτοκαλεώνων και στον κήπο του παππού φυτεύτηκαν σπόροι, σε συνεργασία με τον εγγονό, που περιμένουν τώρα πια να τους δώσουν τους καρπούς τους. Το βράδυ της Ανάστασης ο καιρός ήταν σχεδόν καλοκαιρινός. Την επόμενη μέρα απολαύσαμε παγωτάκι και βόλτα στα στενά του Ναυπλίου. Θαυμάσαμε τα κότερα από την έκθεση που φιλοξενούσαν στο λιμάνι της πόλης μέχρι που ο ξαφνικός αέρας μας χάλασε τη βόλτα και φύγαμε κακήν κακώς.

Φυσικά, την επόμενη μέρα ο μικρός επίδοξος «αγρότης» άρχισε να φτερνίζεται και να έχει καταρροή. Η λύση για τέτοιες περιπτώσεις ευτυχώς είναι απλή, μικρή, αποτελεσματική και την έχω παντού και πάντα μαζί μου. Με λίγες μόνο εφαρμογές υπέρτονου φυσιολογικού ορού Clinofar απομακρύνουμε όχι μόνο το συνάχι αλλά και τις πιθανότητες να κάνει ιγμορίτιδα ή ωτίτιδα.


Με το Clinofar πας παντούΤο καλό βέβαια της υπόθεσης (ναι, από το συνάχι μπορεί να βγει κάτι καλό J )ήταν ότι βρήκα τι δώρο θα κάνω στη φίλη μου που γέννησε πριν λίγες μέρες, η οποία σαν μέλλουσα μαμά με ρωτούσε για τη χρήση και τα αποτελέσματα του φυσιολογικού ορού, καθώς ήταν παρούσα σε μια στιγμή «ανακούφισης» όπως λέει και ο γιος μου. Εξήγησε μάλιστα ο ίδιος στη νέα μανούλα πόσο εύκολο είναι στη χρήση και πόσο τον βοηθά στην αναπνοή ειδικά πριν τον ύπνο. Διευκρινίσαμε όμως την ανάγκη για τη χρήση του ρινικού αποφρακτήρα καθώς τα βρέφη δεν είναι σε θέση να φυσούν την μυτούλα μόνα τους .


Έτσι αποφασίσαμε να στείλουμε ένα πλήρες πακετάκι με όλα όσα θα χρειαστεί η νέα μαμά για το μωρό της, για πολύ καιρό, μαζί με τις θερμότερες ευχές μας για το μωράκι που μόλις ήρθε στον κόσμο! 
Μη ξεχάσετε να γραφτείτε στο Newsletter του tosodoulika για πολλά χρήσιμα άρθρα, ιστορίες και νέα σχετικά με την προωρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ημερολόγιο 2017