Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

Οδηγός Ανίχνευσης (Πρώιμων) Δυσκολιών στην Προσχολική και Πρώτη Σχολική Ηλικία

Γυρίσαμε!
Προσπαθούμε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι ξεγνοιασιάς.

Καινούρια σχολική τσάντα για το καλωσόρισμα της νέας σχολικής χρονιάς, αγωνίες και προβληματισμοί για μικρούς και μεγάλους. Στην τόσο ευαίσθητη και κρίσιμη ηλικία της προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας είναι πολύ σημαντικό να τεθούν εξαρχής σωστές βάσεις πάνω στις οποίες θα στηριχθεί ολόκληρο το οικοδόμημα της γνώσης. Για το λόγο αυτό είναι ουσιώδους σημασίας η έγκαιρη και πρώιμη ανίχνευση δυσκολιών που τυχόν παρουσιάζουν, τα παιδιά αυτής της ηλικίας. Ο Οδηγός Ανίχνευσης Δυσκολιών στην Προσχολική και Πρώτη Σχολική Ηλικίας απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς και αποτελεί έναν εμπεριστατωμένο τρόπο να εντοπιστούν οι ελλείψεις ή οι αδυναμίες του μικρού μαθητή. Παράλληλα συνιστά ένα πολύτιμο βοήθημα ώστε με την κατάλληλη εκπαιδευτική υποστήριξη, να εξασφαλιστεί σχολική ετοιμότητα.

Η Πατιού Ιωάννα σπούδασε Νηπιαγωγός στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και μετεκπαιδεύτηκε στην Ειδική Αγωγή στο University of Essex - UK και στην Κοινωνική και Ιστορική Ανθρωπολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Εργάζεται στην ειδική αγωγή στην Α/θμια Δ/νση Εκπ/σης Λέσβου.Για παραγγελίες: odigosanixneusis@gmail.com gpatiou@gmail.com - Πατιού Ιωάννα 2106756408, 6978048648 (Εκδόσεις Α. Οικονόμου)
ISBN 978 - 618 - 80857 - 3 - 2 
Συγγραφέας: Ιωάννα Πατιού
Εκδοτικός οίκος: Α. Οικονόμου 
Σελίδες: 128 Διαστάσεις: 21 x 29 (Α4)
Ημερομηνία έκδοσης: Αύγουστος 2014


http://blogs.sch.gr/ipatiou/


Αφήνοντας πίσω τα παιχνίδια με την άμμο και τις εμπειρίες που προσφέρουν τα υπέροχα ελληνικά καλοκαίρια σε μας και τα παιδιά μας, ανταμώνουμε πάλι με τους δασκάλους και τους συμμαθητές μας.

Καλή σχολική χρονιά για όλους!

Μη ξεχάσετε να γραφτείτε στο Newsletter του tosodoulika για πολλά χρήσιμα άρθρα, ιστορίες και νέα σχετικά με την προωρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ημερολόγιο 2017