Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014

"Θερμοκοιτίδα" από το ιχθυοπωλείο!

Από τις ιστορίες που δεν χωρά ο νους του ανθρώπου η παρακάτω…

Τον Οκτώβριο του 2013 σε ένα νοσοκομείο της Βομβάης, στην Ινδία (Alliance Hospital, Mumbai, India) γεννήθηκε ένα «βιαστικό» αγοράκι.

Ο Mithilesh γεννήθηκε δύο μήνες νωρίτερα και εκτός από την έλλειψη βάρους είχε ανάγκη για συνεχή παρακολούθηση καθώς ήταν επιρρεπής σε λοιμώξεις.
Δυστυχώς οι γονείς δεν μπορούσαν να πληρώσουν για την παραμονή του μικρού στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας παρότι δανείστηκαν χρήματα από συγγενείς και φίλους. Προσπάθησαν να βρουν άλλο νοσοκομείο αλλά ακόμα και στα δημόσια η λίστα αναμονής ήταν μεγάλη.

Ένας γιατρός όμως τους πρότεινε μια τελευταία λύση…

Ένα τεχνητό ψυγείο από πολυεστέρα με τρύπες για εξαερισμό και μια λάμπα 60 watt, για να παρέχει τη σωστή ποσότητα ζεστασιάς!
Η μαμά του μικρού σε συνέντευξη της αναφέρει:

«Ο γιατρός μας είπε πως αυτό ήταν ότι καλύτερο, από το τίποτα, για το μωρό μας. Έτσι ο σύζυγος μου πήρε ένα κουτί από γειτονικό ψαράδικο και του άνοιξε μερικές τρύπες.»

Μετά τις 20 μέρες νοσηλείας του μωρού στη Μονάδα του νοσοκομείου, αυτό το κουτί ήταν η μόνη του πιθανή σωτηρία.

«Ήταν φριχτό», συνέχισε η μαμά του. «Δεν είχαμε ιδέα για το αν θα είχε αποτέλεσμα αυτή η προσπάθεια. Είχαμε τρομοκρατηθεί και φοβόμασταν μήπως κάναμε κάποιο λάθος και τον σκοτώναμε. Τίποτα δεν ήταν ασφαλές γι’ αυτόν. Ήταν οι χειρότερες μας στιγμές.»
φωτο από: www.foxnews.com
Ο μικρός επέζησε μετά από πέντε μήνες παραμονής του στην τεχνητή  αυτή «θερμοκοιτίδα» αλλά παρέμεινε σοβαρά λιποβαρής. Αργότερα και μετά την έκταση που έλαβε η είδηση της περιπέτειας του, έλαβε ιατρική περίθαλψη σε άλλο νοσοκομείο το οποίο προσφέρθηκε να τον φροντίσει δωρεάν.


Πηγή: www.foxnews.com

Μη ξεχάσετε να γραφτείτε στο Newsletter του tosodoulika για πολλά χρήσιμα άρθρα, ιστορίες και νέα σχετικά με την προωρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ημερολόγιο 2017