Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

Αφιερωμένο στις κοιλίτσες που φέρνουν τη ζωή


Από τη στιγμή που είδα το παρακάτω βίντεο ένιωσα να χάνω κάθε ίχνος πολιτισμού (όταν δείτε το βίντεο είμαι 100% σίγουρη πως θα νιώσετε το ίδιο).

Στην Αμερική, στη λεγόμενη «χώρα της Δημοκρατίας»  και του «Αμερικανικού ονείρου», υπάρχει μια εκπομπή “LifeStyle” που ονομάζεται “Fashion Police” («Αστυνομία Μόδας»). «Σκοπός»  της εκπομπής είναι ο σχολιασμός των εμφανίσεων των διασήμων. Δυστυχώς, όμως απ’ ότι φαίνεται οι παρουσιαστές δεν περιορίζονται μόνο στο ενδυματολογικό κομμάτι.
Στην τελευταία τους εκπομπή με θέμα τις εμφανίσεις των ηθοποιών στα Κινηματογραφικά Βραβεία, οι παρουσιαστές έβγαλαν όλη τους την «ποιότητα» στα σχόλια για την κοιλίτσα μια εγκύου. Η ηθοποιός κυοφορεί διδυμάκια οπότε η κοιλίτσα της είναι λίγο μεγαλύτερη από το συνηθισμένο.

Το σχολιασμό ξεκινάει η κεντρική παρουσιάστρια, τονίζοντας την «τεράστια» κοιλιά της ηθοποιού και στη συνέχεια προσπαθεί να «δικαιολογήσει» το μέγεθός της λέγοντας πως περιέχει όλους όσους απεικονίζει μια selfie φωτογραφία των βραβείων. Το αποκορύφωμα ήταν το σχόλιο ενός εκ των συμπαρουσιαστών:
«Δε θέλω να τα βάλω με μια έγκυο, αλλά αυτή δεν είναι κοιλιά εγκυμοσύνης. Είναι μπυροκοιλιά!»
Ακούτε;

«Μπυροκοιλιά»!

Τι σχέση έχουν αυτά τα σχόλια με το αν το φόρεμα που φορούσε η κοπέλα ήταν ωραίο ή όχι. Στο βίντεο δεν υπάρχει ούτε ένας χαρακτηρισμός για το ρούχο! Πες «άνθρωπε» ότι «το ρούχο ήταν τσιτάκι, άχρωμο, κακόγουστο, ούτε για ξεσκονόπανο δε θα το χρησιμοποιούσα κλπ».

Δεν ξέρω αν όλο αυτό είναι μέρος ενός καινούριου Life Style που θέλει να μας δημιουργεί τύψεις σώνει και καλά.
Τύψεις για τον τρόπο που έγινες μάνα:  «Συνέλαβες φυσιολογικά ή με εξωσωματική; Μήπως υιοθέτησες;»
Τύψεις για το αν γέννησες φυσιολογικά ή με καισαρική.
Τύψεις για το αν θήλασες ή όχι κλπ.
Τύψεις και για το σώμα;
Προσωπικά αρνούμαι!
Πολλές γυναίκες κλαίνε «αγαπητέ» για αυτή την κοιλίτσα.
Κλαίνε γιατί πιστεύουν πως δεν θα την αποκτήσουν ποτέ ή γιατί την έχασαν πολύ γρήγορα.
(Αφιερωμένο στις κοιλίτσες μας)


Μη ξεχάσετε να γραφτείτε στο Newsletter του tosodoulika για πολλά χρήσιμα άρθρα, ιστορίες και νέα σχετικά με την προωρότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ημερολόγιο 2017