Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

Μια αλλιώτικη Πρωτοχρονιά στη ΜΕΝ.

Κάθε χρόνο, οι περισσότεροι άνθρωποι περιμένουν την έλευση του νέου έτους με αγωνία. Θέλουν να φύγει ο παλιός ο χρόνος, παίρνοντας μαζί του όλες τις στεναχώριες και τις δυσκολίες που κουβαλούσε και με ανυπομονησία μικρού παιδιού  περιμένουν να έρθει ο Νέος χρόνος, φωτεινός, αισιόδοξος και με κάθε καλό.


Κάποιες οικογένειες όμως δε νιώθουν έτσι. Για κάποιες οικογένειες ο καινούριος χρόνος θα αλλάξει όταν το μωράκι τους βγει από τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας και φτάσει επιτέλους σπίτι.
Θα μπορούσε όμως αυτές τις μέρες το Πνεύμα των Χριστουγέννων να φτάσει και στις ΜΕΝ.

Φανταστείτε…
  1. Η μουσική κάνει καλό και αυτό το έχουν αποδείξει πολλές επιστημονικές έρευνες. Αυτές τις Άγιες μέρες θα ήταν ωραία να ακουγόταν μέσα στη Μονάδα Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Θα έκανε καλό τόσο στα μωρά όσο και στην ψυχολογία των γονιών.
  2. Στολισμός: στη Μονάδα και στο χώρο αναμονής των γονιών για το επισκεπτήριο.
  3. Κουτί ευχών- Γράμμα στον Άγιο-Βασίλη: Θα μπορούσαν οι γονείς να γράψουν τις ευχές τους για το μωρό τους και τη Νέα Χρονιά και ίσως να στείλουν το πρώτο γράμμα εκ μέρους του μικρού τους προς τον Άγιο-Βασίλη!
  4. Στη χώρα μας οι ΜΕΝ λειτουργούν με συγκεκριμένες ώρες επισκεπτηρίου. Πόσο μεγάλη χαρά και δύναμη θα έπαιρναν οι γονείς των μωρών που νοσηλεύονται, αν μπορούσαν να είναι με τα μωράκια τους την ώρα της έλευσης της Νέας Χρονιάς;

Ας ευχηθούμε το 2014 να γίνει η αρχή για καλύτερες συνθήκες και περισσότερα χαμόγελα στις ΜΕΝΝ.

Καλή Χρονιά! 
Ευτυχισμένο το 2014 με υγεία και αγάπη για όλο τον κόσμο!


Μη ξεχάσετε να γραφτείτε στο Newsletter του tosodoulika για πολλά χρήσιμα άρθρα, ιστορίες και νέα σχετικά με την προωρότητα.

1 σχόλιο:

  1. http://bloggerlovesg.blogspot.gr/2014/01/tag-game.html σε έχω κάνει tag στο παιχνίδι θα χαρώ να σε δω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ημερολόγιο 2017