Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Πολύτιμα τραύματα

από: mama_tosodoulikou

Από τις αγαπημένες μας στιγμές με το Μάριο είναι να διαβάζουμε παραμύθια και να βλέπουμε παιδικές ταινίες.

Όπως τα περισσότερα αγόρια έχει και αυτός μεγάλη αδυναμία στα αυτοκινητάκια. Αυτόν τον κεραυνό Macqueen τον έχουμε κάνει μέλος της οικογένειας. Δεν πάμε πουθενά χωρίς αυτόν (και το Micky Mouse εννοείται) . Οπότε η ταινία με το συγκεκριμένο αυτοκινητάκι είναι η αγαπημένη του.

Από την πρώτη λοιπόν φορά που είδαμε την ταινία, η φράση «πολύτιμο βαθούλωμα», που αναφερόταν σε ένα βαθούλωμα που είχε ένα αυτοκίνητο με έβαλε σε σκέψεις. Για το αυτοκινητάκι αυτά τα χτυπήματα είχαν αξία, πρώτον γιατί αυτά τον έκαναν αυτόν που τελικά είναι και δεύτερον γιατί κάποια από αυτά τα είχε αποκτήσει δουλεύοντας ή παίζοντας με φίλους. Ήταν λοιπόν γι’ αυτόν πολύτιμα.
Έχουμε λοιπόν και εμείς «πολύτιμα βαθουλώματα» όμως πιο ανθρώπινα.

«Πολύτιμα» τραύματα να μας θυμίζουν πολλά.

Τον απότομο αποχωρισμό μας, τα χειρουργεία, τα αγχωμένα επισκεπτήρια, τα σωληνάκια, τα μηχανήματα που υποστήριζαν το μωρό, τα σχόλια των ξένων, τους φόβους και τις αγωνίες μας.
Κάποια «βαθουλώματα» είναι στο σώμα. Ο Μαριούλης μας έχει ακόμα σημάδια και ας έχουν περάσει 4 ½ χρόνια. Τα δικά μας «βαθουλώματα» δεν φαίνονται, είναι όμως εκείνα που θα μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε και να είμαστε περήφανοι που βγήκαμε από μια τέτοια μάχη ενωμένοι.

www.eternity.gr


Μη ξεχάσετε να γραφτείτε στο Newsletter του tosodoulika για πολλά χρήσιμα άρθρα, ιστορίες και νέα σχετικά με την προωρότητα.

2 σχόλια:

  1. Αχ αυτά τα σημάδια που έχουν στο σώμα τους και ξύνουν τις δικές μας πληγές... Ομως το θέτεις πολύ ωραία Μερσίνη. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ σε ευχαριστώ Κέλλη. Φιλιά στην ηρωίδα σου <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ημερολόγιο 2017