Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

Κίνηση αγάπης

Maggi: Ακόμα περισσότερες αποστολές για να δοθεί περισσότερη αγάπη στην Κιβωτό του Κόσμου!Ναι! Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε. Να στείλουμε την αγάπη μας σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Και είναι τόσο απλό! Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μπούμε στη σελίδα της Maggi στο Facebook και να στείλουμε… ταπεράκια! Ναι, ναι ταπεράκια γεμάτα όμως πεντανόστιμο φαγητό και… αγάπη. Και με ένα κλικ… να τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών. Μα είναι τόσο εύκολο!


Μέσα από την εφαρμογή που τρέχει από τις αρχές Ιουνίου στη σελίδα της Maggi στο Facebook (www.facebook.com/MaggiGreece) και θα συνεχιστεί μέχρι και το τέλος Ιουλίου, έχουν ήδη «σταλεί» πάνω από 80.600 ταπεράκια γεμάτα γεύση & αγάπη. Οι «αποστολές» έχουν ως στόχο να  καλύψουν μέρος των επισιτιστικών αναγκών όσων στεγάζονται ή στηρίζονται από την «Κιβωτό του Κόσμου»! Παράλληλα με κάθε αποστολή μαζεύουμε πόντους και μπαίνουμε σε κλήρωση για μοναδικά δώρα από την Tupperware! .

Διαλέγουμε λοιπόν ανάμεσα σε 5 υπέροχες συνταγές, επιλέγουμε τους 5 «παραλήπτες» και… στέλνουμε την αγάπη μας σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Τόσο απλά! Για κάθε ταπεράκι, η οικογένεια της Maggi προσφέρει προϊόντα της στην «Κιβωτό» οπότε στόχος μας να στείλουμε όσα περισσότερα ταπεράκια μπορούμε!


Η οικογένεια της Maggi φροντίζει για τη διατροφή μας πάνω από 100 χρόνια με γευστικά προϊόντα αλλά και όλα εκείνα τα απαραίτητα συστατικά που κάνουν το φαγητό μας ακόμα πιο νόστιμο. Τώρα φροντίζει με περίσσια αγάπη και για τη διατροφή των παιδιών στην «Κιβωτό του Κόσμου»! Μη ξεχάσετε να γραφτείτε στο Newsletter του tosodoulika για πολλά χρήσιμα άρθρα, ιστορίες και νέα σχετικά με την προωρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ημερολόγιο 2017