Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013

Καλώς ορίσατε στο tosodoulika.blogspot.gr.

Μια καινούρια προσπάθεια αφιερωμένη 
στα tosodoulika - προωράκια
 και στους γονείς τους.από: mama_tosodoulikou ©
Είμαι mama_tosodoulikou και έχω περάσει από τη φάση του αποχωρισμού, της αναμονής, του άγχους και των φόβων που βιώνουν οι γονείς με προωράκια. Συναισθήματα καθόλου ευχάριστα και απολύτως απρόσμενα. Συναισθήματα που καμία μέλλουσα μαμά δε θέλει και φυσικά δεν φαντάζεται ότι μπορεί να βιώσει.
Βιώνοντας λοιπόν όλα αυτά, κάποια στιγμή θες να τα μοιραστείς με κάποιον. Στο χώρο αυτό σκοπός μας είναι να μοιραστούμε σκέψεις και καταστάσεις που θα αφορούν τους μικρούς μαχητές της ζωής και τους συναγωνιστές γονείς τους. Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσεις ένα πλασματάκι που βιάστηκε να έρθει στον κόσμο μας και ενώ είναι τόσο μικρό σου δίνει  κάθε μέρα μαθήματα ζωής  ; Οι γονείς πρέπει να συναγωνίζονται δίπλα του. Να δίνουν και να παίρνουν δύναμη από αυτό, για να πετύχουν το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αγάπη.Για επικοινωνία: tosodoulika@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/Tosodoulika/127319144114515
ή σύντομο μήνυμα στο tweet to@tosodoulika


<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/"><img alt="Creative Commons License" style="border-width:0" src="http://i.creativecommons.org/l/by/2.0/88x31.png" /></a><br />This work is licensed under a <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/">Creative Commons Attribution 2.0 Generic License</a>.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ημερολόγιο 2017