Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

Μαθήματα ζωής


Η ιστορία μας.

από: mama_tosodoulikou ©
Πώς θα σας φαινόταν αν σε κάποιο παραμύθι συναντιόταν ο τοσοδούλης με τον μικρό πρίγκιπα; Απρόσμενο! Έτσι έγιναν όλα στο δικό μας παραμύθι. Εντελώς απρόσμενα.
http://www.flickr.com/photos/christines/311584619/

Κάποια στιγμή έκανα και εγώ το γνωστό test, τη γνωστή εξέταση επιβεβαίωσης και τα σχετικά. Όμως… η γιατρός μου ανακοίνωσε ότι δεν ήμουν απλά έγκυος. Περιμέναμε δίδυμα.


Εκείνη την περίοδο δεν εργαζόμουν, οπότε ήταν πιο εύκολο να ακολουθήσω τις οδηγίες της γιατρού. Ισορροπημένη διατροφή, βιταμίνες, μειωμένες μετακινήσεις, ηρεμία και εξετάσεις όποτε χρειαζόταν. Παρόλα αυτά, δεν έλειψαν τα προβλήματα. Δύο αιμορραγίες και στην 25η εβδομάδα έσπασαν τα νερά. Νοσηλεύτηκα και έξι μέρες αργότερα γέννησα δυο αγοράκια 870 και 650 γραμμάρια το καθένα!

Έτσι ξεκινάει ένα μάθημα ζωής για μένα. Το σπουδαιότερο μάθημα που μου έδωσαν τα παιδιά μου.

Γράψτε και εσείς τη δική σας ιστορία και στείλτε την στο tosodoulika@gmail.com
Μη ξεχάσετε να γραφτείτε στο Newsletter του tosodoulika για πολλά χρήσιμα άρθρα, ιστορίες και νέα σχετικά με την προωρότητα.

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/"><img alt="Creative Commons License" style="border-width:0" src="http://i.creativecommons.org/l/by/2.0/88x31.png" /></a><br />This work is licensed under a <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/">Creative Commons Attribution 2.0 Generic License</a>.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ημερολόγιο 2017