Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

Η πορεία προς την ανάρρωση

Όταν το μωρό σας ξεπεράσει τα πολύ σοβαρά του προβλήματα και δεν χρειάζεται πλέον Εντατική Νοσηλεία, μεταφέρεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Μονάδας (Α+Β Νεογνικό Τμήμα).
Στο τμήμα αυτό το μωρό νοσηλεύεται σε θερμοκοιτίδα ή σε κουνάκι, ανάλογα με τα προβλήματα του και χρειάζεται λιγότερα μηχανήματα για την παρακολούθηση του. Συνεχίζει την ιατρική του φροντίδα και γίνεται προσπάθεια να φάει και να πάρει βάρος. Όταν η κατάστασή του το επιτρέψει, πεπειραμένες νοσηλεύτριες θα σας βοηθήσουν να το ταΐσετε ή να το θηλάσετε και θα σας δείξουν πώς να το περιποιείστε.


by jdsmith1021 

Με την ευγενική παραχώρηση της κυρίας Έλενας Μπούζα, παιδιάτρου- νεογνολόγου και Διευθύντριας Β΄ Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας (Β΄ ΜΕΝ) Παίδων Αγία Σοφία 

Μη ξεχάσετε να γραφτείτε στο Newsletter του tosodoulika για πολλά χρήσιμα άρθρα, ιστορίες και νέα σχετικά με την προωρότητα.

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/"><img alt="Creative Commons License" style="border-width:0" src="http://i.creativecommons.org/l/by-sa/2.0/88x31.png" /></a><br />This work is licensed under a <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/">Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.0 Generic License</a>.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ημερολόγιο 2017